Laden Evenementen
Kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8, Workshop

Ontdek technologie! 

Georganiseerd door Techlab Zwolle
In overleg
In overleg
Ceintuurbaan 15 Gebouw ZM
€50,- per dagdeel
Inschrijven noodzakelijk

We gaan samen op ontdekkingsreis door de wereld van technologie!

Heb je ooit gehoord van een lasersnijder? Het is een geweldig apparaat dat dingen kan snijden! Maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee snijden? En welke materialen heb je daarvoor nodig? We gaan ook leren hoe we een speciaal ontwerp kunnen maken dat met een lasersnijder uitgesneden of gegraveerd kan worden.

Robots zijn zo cool, toch? Maar hoe werken ze eigenlijk? We gaan ontdekken welke onderdelen een robotarm heeft om verschillende dingen te kunnen doen. En wist je dat we zelfs gaan programmeren om een auto te laten rijden? Spannend!

Wat gebeurt er eigenlijk aan de binnenkant van oude apparaten, zoals een beeldscherm? En waar zijn ze van gemaakt? Samen gaan we deze apparaten demonteren! Maar pas op, je hebt wel de juiste gereedschappen nodig. We gaan ook leren hoe we deze apparaten op een slimme manier uit elkaar kunnen halen.

Wil jij ook meedoen en technologie ontdekken? Vertel dan aan jouw meester of juf dat je op het Techlab in Zwolle allemaal toffe dingen kunt doen. Wellicht kun jij dan samen met jouw klas op avontuur in de wereld van technologie!

Datum in overleg 

Wanneer? Dat overleggen we samen, het tijdstip is van 9.00 uur tot 11.30 uur.
Je komt 1 x met je klas.  

Oh, en we kunnen maximaal 30 vriendjes en vriendinnetjes ontvangen! 

 

 

Gerelateerde events

Geen gerelateerde evenementen gevonden.
Ga naar de bovenkant