Laden Evenementen
Museum

Oyfo Techniekmuseum

Georganiseerd door Oyfo Techniekmuseum
In overleg
In overleg
Floris Hazemeijerstraat 300
Zie website
Geen inschrijving nodig

Ga jij op ontdekkingstocht door het interactieve Techniekmuseum? Kom alles te weten over stoommachines en smartphones, robots en kunst, energiebronnen en onze planeet. Kortom, alles over mens en techniek.

Ontdek de wondere wereld van technologie bij Oyfo Techniekmuseum. Ga op onderzoek uit door de verschillende zones met interactieve spellen, roetsj van de glijbaan en laat jouw toekomst voorspellen in de machinehal. Meld je aan voor workshops en andere toffe activiteiten want Oyfo Techniekmuseum beleef je vooral door te doen!

In het onderzoekstation wordt er ingehaakt op het feit hoe de mens tegenwoordig leeft. Welke gevolgen heeft de consumptiemaatschappij? De Twente textielindustrie staat centraal en de oude machines van het Techniekmuseum en het HEIM staan bij elkaar in de Machinehal. Oude machines die bijna (allemaal) nog draaien! Kortom, Het interactieve Techniekmuseum gaat over wat techniek in het leven betekend. Het gaat over het verleden, nu en de toekomst. Maar Oyfo gaat vooral om je prikkelen, ontdekken en te beleven als een ware uitvinder. kijk op www.oyfo.nl voor meer informatie, de verschillende workshops waaraan je kunt deelnemen en speciale activiteiten die plaatsvinden in de meivakantie.

 

Gerelateerde events

Geen gerelateerde evenementen gevonden.
Ga naar de bovenkant