Laden Evenementen
Techniekles

Toffe Thema Technieklessen / Houtbewerking

Georganiseerd door Techlab Zwolle
27 maart 2024
13:00 - 15:00
Ceintuurbaan 15 Gebouw ZM
€ 7.50 per workshop
Inschrijven noodzakelijk

Toffe Thema Technieklessen

Hé doe je mee! Op woensdagmiddag zijn er op het Techlab Zwolle Toffe Thema Technieklessen. In maart is ons thema Houtbewerking waarbij je de basisprincipes leert en aan de slag gaat met hout!

Beitel en schroevendraaier 

Lijkt het jou leuk om hout te bewerken maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Meneer Marco weet alles over houtbewerking en zorgt ervoor dat je op een veilige en juiste manier met hout kunt werken. Hij leert je wat handgereedschap is (al het gereedschap zonder accu of stekker) en ook hoe je dat moet gebruiken. Leer hoe je hout moet meten, zagen, schuren en bevestigen. Met bijvoorbeeld een zaag, beitel, schroevendraaier en meetgereedschap kun jij iets moois maken van hout.

Weet jij al wat je wilt maken dan kun je lekker creatief met jouw ideeën aan de gang. Weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen dan zijn er voorbeelden genoeg op het Techlab. Na afloop ga je altijd met iets moois dat je zelf gemaakt hebt weer naar huis. Hoe tof is dat!

Een of meerdere keren

Je kunt een keer meedoen maar als je het heel leuk vindt kun je ook meerdere middagen naar het Techlab komen. Iedere keer leer je weer wat nieuws of verbeter jij je skills. Er is geen dag hetzelfde op het Techlab en dat geldt ook voor de Toffe Thema Technieklessen!

Gerelateerde events

Geen gerelateerde evenementen gevonden.
Ga naar de bovenkant